Megrendelőknek

Egyesületünk 1994 óta támogatás hiányában, saját fellépéseiből gazdálkodik. A megrendelhető fellépéseinket már Európa számos országában nagy sikerrel bemutattuk. Önök a következők közül választhatnak.

Rendhagyó történelem óra (csak Magyarországra  rendelhető)

Szükséges létszám 1-4 fő. Iskolákban a tanmenetet kiegészítő látványos, eszközös óra a gladiátorok történelméből, fejlődésükről, fegyverzetükről.

Ismeretterjesztő előadás (csak Magyarországra rendelhető)

Szükséges létszám 4-6 fő. Ennek a keretén belül megismerhetjük a gladiátorok történelmét, fegyverzetét, harcmodorát, melyet a helyszínen be is mutatunk.

Látványedzés

Szükséges létszám 18 fő. Csak a császári játékokkal együtt rendelhető. Bemutatjuk, hogyan képezték ki a gladiátorokat. Fizikai és technikai képzést láthatnak, látványos gyakorlatokkal.

Tartományi gladiátor játékok

Szükséges létszám 12 fő. A gladiátor játékok tematikáját követi a bemutató helytartóval, gladiátorokkal, porondszolgákkal, páros küzdelmekkel.

Császári játékok

Szükséges létszám 25 fő. A gladiátor játékok tematikáját követi a bemutató császárral, gladiátorokkal, porondszolgákkal, pompával, páros küzdelmekkel, csapatküzdelmekkel.

A rendhagyó történelem óra kivételével, minden bemutató szerves része a fórum a gladiátorokkal. Ennek keretén belül fel lehet próbálni a felszerelést, és fotókat lehet készíteni a gladiátorokkal.

Több napos fesztiválokon tábori életképet is be tudunk mutatni. Kérdéseikkel forduljon bizalommal kapcsolattartónkhoz.

 

Keczkó Szabolcs (Glaber)

glaber.lanista@gmail.com

06-20-980-4237